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For those of you who doubt my participation here on the soil, here's my photo. I may be Your Lady Farmer but at the farm, I'm the Weed Buster!
Ahh, guineitos niños! (a esta variedad le llaman Sirineo? acá en Aibonito, tiene que ser el racimo más grande de guineitos que he visto por mucho tiempo. Son bien dulces!....) Los platos tradicionales son principalmente salteados ligeramente en aceite o mantequilla hasta que doren. Luego se pueden servir con queso parmesano rallado por encima o, para postre, saltearlos en mantequilla y al dorar, añadirle un poquito de azúcar turbinado por encima y un chispito de rón. Inmediatamente encienda el rón con un fósforo (CUIDADO POR FAVOR). Sabe delicioso sobre mantecado o yogurt congelado de vainilla....mmm!
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Baby bananas! Yumm!! This particular variety has got to be the largest bunch of baby bananas I've seen in a while. They are known in Aibonito as Sirineo variety... very sweet! Our most traditional recipes are to lightly saute them in butter or canola oil unti l they start turning golden. THen sprinkle with grated parmesan and serve inmediately. Or, for dessert, after sauteing them in butter, sprinkle lightly with turbinado sugar and a bit of rum. Inmediately ignite with a match, being VERY CAREFUL not to burn yourself, please!!! This is delicious over vanilla ice cream or frozen yogurt....mmm!!!